Ja. Als je dat wil, dan kunnen we op jouw scherm meekijken via onze eigen teamviewer app.

Wij gebruiken daarvoor Teamviewer versie 11 *

Aan de telefoon vragen wij dan om de Teamviewer app op te starten

Vervolgens vragen wij het I.D. van Teamviewer en daarna het wachtwoord (meestal 4 cijfers **).

Als de helpdesk klaar is met de ondersteuning dan kun je Teamviewer afsluiten.

Ook als je Teamviewer niet afsluit, dan zal na enkele minuten een nieuw wachtwoord gegenereerd worden **, zodat we voor elke sessie een nieuw wachtwoord nodig hebben.

* U kunt ook onze eigen teamviewer app downloaden

** Afhankelijk van de instellingen in Teamviewer.

Æ