Als je deze foutmelding krijgt, terwijl je wel andere webmail account gebruiken kan, dan kun je dit vaak snel en makkelijk verhelpen door de "geschiedenis" van je internetbrowser te verwijderen.

Clear History Google Chrome browser

volgorde handeling in bijvoorbeeld Google Chrome:

1. sneltoets combinatie:  Ctrl-H
  2. klik op [ Alle browse gegevens wissen ]
  3. kies in de volgende stap in eerste instantie voor "afgelopen uur" of "afgelopen dag"
  4. vink in ieder geval "Browsegeschiedenis wissen" en "Cookies en andere site- en plug-ingegevens verwijderen" aan
  5. klik als laatste op de knop onderaan: [ Browsegegevens wissen ]

Als dit niet het gewenste resultaat heeft, breid dan je keuzes in stap 3 en 4 wat verder uit.
Mocht het helemaal niet lukken, maak dan een nieuw ticket aan in ons helpdesk systeem voor persoonlijke ondersteuning.

® Met je werk in de wolken™